''Krastu mačā'' piedalīsies Kurtinaitis, brāļi Dukuri un Serģis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas svētku ietvaros notiekošajā diennakts basketbola turnīrā ''Krastu mačs'' savu dalību apstiprinājis Rīgas VEF galvenais treneris Rims Kurtinaitis, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, motobraucējs Kristers Serģis un citi pazīstami sportisti.

Bez jau minētajām personām dalību apstiprinājuši ''VEF Juniors'' galvenais treneris Nikolajs Mazurs, Kaspara Kambalas dēls Diandre Kambala.

Tāpat basketbolu pieteikusies spēlēt dejotāja Laura Kosīte, Nacionālā teātra aktieri – Kaspars Zvīgulis, Regnārs Vaivars, Artuss Kaimiņš u.c., mūziķis Jānis Jubalts, kā arī vairāki politiķi un uzņēmēji.

Pilns dalībnieku saraksts un spēles laiki tiks publiskoti pēc reģistrēšanas slēgšanas.

Basketbola turnīram aicināts pieteikties ikviens rīdzinieks, aizpildot reģistrācijas anketu basketbola kluba ''VEF Rīga'' mājas lapā http://www.vefriga.com/krastu-macs/registracijas-anketa/.

Dalība pasākumā ir bez maksas, ikviens spēlētājs saņems arī dāvanu - spēles kreklu. Ar katru, kurš reģistrēsies dalībai turnīrā, organizatori sazināsies personīgi.

24 stundas, divas komandas, 12 dīdžeji, teju 600 dalībnieku un puse Rīgas kā uzvarētāji. No spēles starta līdz finiša svilpei rezultāts tiks skaitīts kopsummā, lai noskaidrotu uzvarētājus – Daugavas labā vai kreisā krasta iedzīvotājus.

24 stundas ilgā spēle notiks uz īpaša basketbola āra laukuma pie Rīgas Kongresu nama (K .Valdemāra ielā 5) no plkst. 17.00 20. augustā līdz plkst. 17.00 21. augustā, to tiesās kvalificēti Latvijas Basketbola līgas tiesneši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu