Znaroks atzīts par KHL sezonas labāko treneri (31)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās sezonas labāko treneri atzīts Maskavas «Dinamo» speciālists Oļegs Znaroks. Savukārt Rīgas «Dinamo» aizsargs Krišjānis Rēdlihs tika nosaukts par labāko džentlmeni uz ledus.

Pagājušajā mēnesī Maskavas «Dinamo» komanda KHL finālsērijā ar rezultātu 4-3 pieveica Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard» vienību.

Oļegam Znarokam un viņa palīgam Harijam Vītoliņam šis bija otrais fināls. Pirmo reizi Znaroks ar Vītoliņu finālu sasniedza, trenējot HK MVD, 2010. gadā, aizraujošā finālsērijā ar 3-4 piekāpjoties Kazaņas «Ak Bars» vienībai.

Savukārt par sezonas vērtīgāko spēlētāju atzina 25 gadus veco Ufas «Salavat Julajev» uzbrucēju Aleksandru Radulovu, kurš ar 25 vārtu guvumiem un 38 piespēlēm bija regulārā čempionāta rezultatīvākais hokejists.

KHL sezonas noslēguma pasākumā kopā ar Kr.Rēdlihu šo godu izpelnījās arī Sanktpēterburgas SKA komandas zviedru uzbrucējs Tonijs Mortensons.

Par pagājušās sezonas labāko vārtsargu tika atzīts Aleksandrs Jerjomenko no Maskavas «Dinamo», bet par labāko debitantu kļuva Habarovskas «Amur» komandas uzbrucējs Dmitrijs Lugins.

Pagājušās sezonas KHL «Dzelzs vīra» godu izpelnījās Omskas «Avangard» uzbrucējs Aleksandrs Perežogins, bet par aizvadītās sezonas labāko tiesnesi tika atzīts Vjačeslavs Bulanovs.

Tikmēr Maskavas «Dinamo» prezidents Mihails Tjurkins tika atzīts par labāko kluba vadītāju.

Visbeidzot, KHL sezonas simboliskajā izlasē tika iekļauti vārtsargs Jerjomenko, aizsargi Dmitrijs Kaļiņins (SKA) un Kevins Dalmens (Astanas «Baris»), kā arī uzbrucēji Radulovs, Romāns Červenka («Avangard») un Mihails Aņisins (Maskavas «Dinamo»).

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu