PRO Drift automobiļi būs redzami Rīgas ielās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/prodrift

Rīgas ielās 13. augusta vēlā pēcpusdienā visi interesenti, pilsētas iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs redzēt vairākus desmitus PRO klases drifta automobiļus, kas, dodoties parādes braucienā no Biķernieku trases līdz Rātslaukumam un atpakaļ, atklās līdz šim Baltijā lielākās PRO Drift sacensības - "Rīgas pilsētas kauss". Šajās sacensībās, kas vienlaikus būs gan Austrumeiropas PRO Drift čempionāta 4. posms, gan Latvijas PRO Drift čempionāta 3. posms, piedalīsies drifta piloti no Skandināvijas, Baltijas un Krievijas.

Rīgas domes un Live Rīga (www.liveriga.lv) atbalstīto drifta sacensību "Rīgas pilsētas kauss" dalībnieki Valsts policijas transporta eskorta pavadībā no Biķernieku trases ar saviem sporta automobiļiem 13. augustā pulksten 19:30 dosies uz Rātslaukumu pa S. Eizenšteina, Šmerļa, Brīvības, Vairoga, Ieriķu, A. Čaka, Marijas, 13. janvāra ielu un 11. Novembra krastmalu.

Rātslaukumā līdz pulksten 20:30 visi interesenti varēs tikties ar sportistiem un apskatīt to PRO Drift sporta automobiļus.

Pēc šīs tikšanās ar pilsētas iedzīvotājiem un viesiem "Rīgas pilsētas kausa" dalībnieki dosies atpakaļ uz Biķernieku trasi, tikai atpakaļceļā iekļaujot Merķeļa, Brīvības un Pērnavas ielu.

"Rīgas pilsētas kauss" jaunizveidotajā PRO Drift sacīkšu trasē, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē sāksies 14. augustā pulksten 14:00. Tajās spēcīgākie pašmāju un kaimiņvalstu drifta braucēji sadalīs ne vien Austrumeiropas un Latvijas čempionātu punktus, bet arī cīnīsies par 1000 eiro lielo naudas balvu un uzvaru Motul All Star Race sacensībās. Bez tam visiem drifta līdzjutējiem šī būs pēdējā iespēja šosezon Latvijā vienuviet redzēt tik daudz PRO Drift sporta automobiļus, jo Latvijā šogad vairs nav paredzētas sacensības šīs klases spēkratiem.

Šāda līmeņa sacensību norise Latvijā nebūtu iespējama bez Rīgas domes, Live Riga, www.liveriga.lv, kā arī kompāniju DC Shoes, Red Bull, Motul, Baltikums Apdrošināšana, Degviela, Discomania, Selkoms, Skorpions apsardze, Stats Serviss, Mārtiņa Beķereja, Star FM, LNT, BalticTravelnews.com, BM Auto, TOMO Hotel, www.barman.lv, Melnais Kaķis un kluba MAD House vēlmes atbalstīt Latvijai tik nozīmīgo auto sacensību norisi.

"Rīgas pilsētas kauss" skatītāju biļetes tikai par pieciem latiem iepriekšpārdošanā ir iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā. Plašāku informāciju par Rīgas pilsētas kausu iespējams atrast www.hgksport.com un www.bmp.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu