Holifīlds 48 gadu vecumā aizvadīs kārtējo cīņu (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais pasaules čempions boksā smagajā svarā Evanders Holifīlds novembrī aizvadīs savu kārtējo cīņu, būdams 48 gadus vecs, vēsta portāls "boxingscene.com".

Holifīlda pretinieks būs 37 gadus vecais Bahamu salu bokseris Šermans Viljamss.

Holifīlda menedžeris pastāstīja, ka līgums par gaidāmo cīņu vēl nav noslēgts, tomēr tas tiks izdarīja tuvākajā laikā.

Sanderss izteicās, ka uzvaras gadījumā Holifīlds varētu cīnīties ar Ukrainas bokseri Vitāliju Kļičko par pasaules čempiona jostu Pasaules boksa padomes (WBC) versijā.

Holifīlds tiek uzskatīts par vienu no trim labākajiem pasaules bokseriem pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados un divas reizes spēja pieveikt arī Maiku Taisonu. Savas karjeras laikā Holifīlds izcīnījis 43 uzvaras, no kurām 28 - ar nokautiem, piedzīvojis desmit zaudējumus un divas reizes cīnījies neizšķirti.

Savu pēdējo cīņu Holifīlds aizvadīja šī gada aprīlī, kad ar nokautu pieveica DĀR bokseri Fransuā Botu.

Kā ziņots, lielāko uzmanību ieguva Holifīlda 1997.gada cīņa ar Taisonu, kad pretinieks Holifīldam nokoda daļu no viņa auss.

Holifīlds bija pasaules čempions līdz 1999.gadam, kad Lenoksam Lūisam zaudēja savas WBC, Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostas.

Kopš 2001.gada Holifīlds 13 cīņās izcīnījis tikai sešas uzvaras.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu