Bekhems cer septembrī atsākt spēlēt

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas pussargs Deivids Bekhems cer septembrī atgriezties futbola laukumā pēc traumas izārstēšanas, kaut ārsti viņam ieteikuši to nedarīt ātrāk par oktobri.

Kā ziņots, 35 gadus vecais spēlētājs Ahileja cīpslas traumu guva martā notikušajā Itālijas čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā "AC Milan" komanda spēkojās ar "Chievo" vienību.

Kā Bekhems sestdien pastāstīja "Fox" futbola kanālam, viņš plāno atgriezties laukumā divas līdz trīs nedēļas agrāk nekā viņam to ieteicis ārsts.

"Šādi es atgūšu spēku savai kājai," uzsvēra sportists.

Bekhems pēc traumas izārstēšanas atkal pārstāvēs Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas "Galaxy", kas ar 40 punktiem 19 spēlēs pašlaik ieņem pirmo vietu ne tikai Rietumu konferencē, bet arī visā līgā.

Ja Bekhems laukumā spēs atgriezties līdz 24.septembrim, tad viņam būs iespēja spēlēt pret Ņujorkas "Red Bull" komandu, kuru tagad pārstāv slavenais francūzis Tjerī Anrī.

Bekhems "Galaxy" komandai pievienojās 2007.gadā, taču tā kā MLS čempionāts tiek izspēlēts pēc sistēmas pavasaris - rudens, slavenais futbolists ziemā allaž tika izīrēts Milānas klubam. Tomēr vairāk viņš tajā neatgriezīsies.

Jau vēstīts, ka Bekhemu savā īpašumā cer iegūt Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United".

To apstiprinājis kluba līdzīpašnieks Deivids Golds. Pēc viņam domām, Bekhema faktors varētu palīdzēt klubam cīņā par tiesībām aizvadīt mačus Londonas olimpiskajā stadionā pēc olimpisko spēļu noslēguma 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu