«Rangers» atjauno vadību Austrumu konferences finālsērijā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālsērijas trešajā mačā sestdien Ņujorkas «Rangers» ar rezultātu 3:0 (0:0, 0;0, 3:0) izbraukumā pieveica Ņūdžersijas «Devils» komandu.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām «Rangers» atjaunoja vadību ar rezultātu 2-1. Arī nākamais mačs tiks aizvadīts «Devils» komandas laukumā.

Aizvadītajā cīņā visi trīs vārti tika gūti trešajā trešdaļā, kad sākotnēji ceturtajā minūtē Dens Džirardi realizēja vairākumu, vēl pēc divām minūtēm precīzs bija arī Kriss Kreiders, bet cīņas izskaņā vārtus guva Raiens Kelehens.

«Mēs strādājām tiešām smagi un bijām agresīvi,» pēc mača izteicās «Rangers» komandas vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš atvairīja visus 36 pretinieku metienus, aizvadot jau otro «sauso» spēli šajā sērijā. «Mēs ticējām viens otram pat brīžos, kad spēle negāja.»

Zīmīgi, ka «Rangers» komandai, lai uzvarētu, pietika ar 22 veiktajiem metieniem pa Martina Brodēra sargātajiem vārtiem.

Šīs sezonas regulārajā čempionātā «Rangers» bija spēcīgākā komanda Austrumu konferencē, bet «Devils» šajā pašā konferencē ieņēma sesto vietu.

Paralēli notiekošajā Rietumu konferences finālsērijā pašlaik Losandželosas «Kings» ar rezultātu 3-0 uzvar Fīniksas «Coyotes» hokejistus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu