Malkinam spēlē pret Somiju rezultāts bijis negaidīts (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trīs vārtus pasaules čempionāta pusfinālā (PČ) sestdien Helsinkos guvušais Jevgeņijs Malkins pēc cīņas pastāstīja, ka Krievijas izlase necerēja mājiniekus somus pārspēt ar tikpat iespaidīgu rezultātu kā ceturtdaļfināla Norvēģiju.

«Mēs zinām, ka Somija ir spēcīga komanda, un negaidījām, ka rezultāts būs līdzīgs tam, ar kādu uzvarējām Norvēģiju,» Malkinu pēc Krievijas uzvaras ar 6:2 citēja turnīra rīkotāju mājaslapā. Savu ieguldījumu uzvarā Malkins nepārvērtēja, sakot, ka viņam daudz palīdzēja maiņas partneri. «Nav iespējams vienam iemest vārtus,» sacīja Malkins.

Pārsteigts par pārliecinošo uzvaru bija arī Krievijas izlases treneris Zinetula Bilaletdinovs. Viņš teica, ka somi ir laba komanda un treneris bija gaidījis spēkos līdzīgāku cīņu.

Somijas izlasē vārtus guvušais Janne Niskala atzina, ka neizprotama iemesla dēļ Somijas hokejisti pēc veiksmīga sākuma nespēja tikpat labi spēlēt tālāk. Krievijas izlasei tika ļauta pārāk liela brīvība, ko tā nav kavējusies izmantot. Somijas vārtsargs Petri Vehanens sacīja, ka aizvadījis savu ne labāko, taču arī ne sliktāko spēli. «Mēs zaudējām kā komanda,» rezumēja Vehanens.

Kā zināms, Krievijas valstsvienība somus pārspēja ar 6:2 un finālā svētdien tiksies ar Čehijas un Slovākijas spēles uzvarētājiem. Ceturtdaļfinālā krievi ar 5:2 uzveica Norvēģiju.

Pasaules čempionātos mājinieki nav uzvarējuši kopš PSRS panākuma 1986.gadā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu