Talantīgais Millers līdz 2015. gadam paliks Minhenes ''Bayern''

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no pēdējā laika talantīgākajiem Vācijas futbolistiem - Tomass Millers panācis vienošanos par sadarbības turpināšanu ar bundeslīgas čempionvienību Minhenes ''Bayern'', vēsta izdevums ''Bild''.

20 gadus vecais pussargs/uzbrucējs parakstījis līgumu līdz 2015. gada martam, bet abu pušu iepriekšējā vienošanās bija spēkā līdz 2013. gada sezonas noslēgumam.

Līdz šim Millera alga gadā bija divi miljoni eiro, taču tagad jaunais līgums paredz, ka futbolists pelnīs tieši par miljonu vairāk.

Pagājušajā sezonā talantīgais vācietis ''Bayern'' labā guva 19 vārtus aizvadītajās 20 spēlēs.

Kā zināms, Millers tika nosaukts par 2010. gada FIFA pasaules kausa (PK) izcīņas labāko jauno spēlētāju. Viņš ar pieciem vārtu guvumiem bija prestižo sacensību labākas snaiperis.

Pieci vārti arī spāņa Davida Viljas, nīderlandieša Veslija Snaijdera un Urugvajas izlases uzbrucēja Djego Forlana kontā, bet Millers izdarīja vairāk rezultatīvu piespēļu, saņemot "Zelta futbolzābāku".

Vācijas nacionālās komandas rindās Millers piedalījies 8 spēlēs, un visus (5) vārtus viņš guva tieši PK izcīņā DĀR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu