NBA jaunā sezona sāksies ar "Heat" un "Celtics" dueli (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

2010./2011. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta atklāšanas mačā tiksies pagājušās sezonas fināliste Bostonas ''Celtics'' un Maiami "Heat" komanda.

Tāpat pirmajā spēļu dienā maču aizvadīs čempionvienība Losandželosas "Lakers", kas savā laukumā tiksies ar Hjūstonas "Rockets" komandu.

Paredzams, ka šajā spēlē "Rockets" rindās pēc ilgstošas prombūtnes laukumā atgriezīsies Ķīnas centrs Jao Mins, kurš pēdas savainojuma dēļ izlaida visu pagājušo sezonu.

Kā zināms, "Heat" starpsezonā sastāvā saglabāja komandas līderi Dveinu Veidu, kā arī ieguva pēdējo divu sezonu vērtīgāko spēlētāju jeb MVP Lebronu Džeimsu un spēka uzbrucēju Krisu Bošu.

Savukārt ''Celtics'' saglabāja komandas kodolu, turpinot sadarbību ar līderiem Polu Pīrsu, Reju Alenu un galveno treneri Doku Riversu. 

''Heat'' un ''Celtics'' maču tiešraidē demonstrēs kanālā TNT, vēsta izdevums ESPN.

Pirmās spēles NBA jaunās sezonas regulārajā čempionātā tiks izspēlētas 26. oktobrī, bet pilns kalendārs būs zināms 10. augustā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu