Līdz SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam trīs dienas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz Jūrmala Grand Prix 2012 un SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam atlikušas pāris dienas, taču joprojām velosporta piekritēju skaits ik dienas strauji pieaug, turklāt jau ir pārsniedzis pagājušā gada velomaratona dalībnieku kopskaitu.

Jūrmala Grand Prix 2012 sacensībās, kas norisināsies 19. maijā, dalību ir apstiprinājušas jau četrpadsmit UCI (Starptautiskā Riteņbraukšanas savienība) kontinentālās komandas un nacionālās izlases no Lielbritānijas, Krievijas, Vācijas, Rumānijas, Ukrainas, Slovākijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas, Baltkrievijas un, protams, Latvijas.

Sacensībās startēs vienas no UCI Eiropas tūres spēcīgākajām komandām – RusVelo un Farnese Vini-Selle Italia. Latvijā tik augsta pasaules līmeņa velosacīkstes šogad būs divas, abas organizēs Alpha Baltic Sport: Jūrmala Grand Prix 19. maijā un Jūrmalas MTB maratons 26. augustā, kas iekļauts UCI XCMS kategorijā.

Latvijas godu sacensībās aizstāvēs divas komandas – Alpha Baltic/Unitymarathons.com un Rietumu-Delfin. Tāpat savu dalību ir apstiprinājušas Vācijas Team Specialized Concept Store, Rumānijas Tusnad Cycling Team, Ukrainas ISD-Lampere Continental, Slovākijas Dukla Trencin Trek komandas, kā arī Krievijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas un Baltkrievijas nacionālās izlases.

Jūrmala Grand Prix 2012 19. maijā

• 9:00-9:15 Komandu prezentācijas

• 9:30 Starts

• Ap 13:40 gaidāms finišs

• Ap 13:50-14:00 Apbalvošanas ceremonija

• 14:30 Preses konference pie Dzintaru koncertzāles

Savukārt jau dienas vidū sāksies SMScredit.lv velomaratons, kur ikviens dalībnieks var izvēlēties distanci, kas būs viņam pa spēkam: pašiem izturīgākajiem piedāvājam startēt 126 km sporta distancē, amatieriem un uzņēmumu komandām – Skandi Motors tautas distancē (60 km), bet ģimenēm un bērniem – Gutta ģimenes 14 km distancē, kurā nav vecuma ierobežojumu.

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona organizatori aicina visus, kuri gatavojas startēt Gutta ģimenes distancē, padomāt par sava ārējā tēla un braucamrīka noformējumu, jo ikvienam būs iespēja saņemt īpašas balvas no Gutta šādās nominācijās – Garākās bizes, Raibākā ķivere, Stilīgākais ritenis, Košākais krekls, Raibākās zeķes, Jaunākais dalībnieks, Vecākais dalībnieks, Ērtākais pārvietošanās līdzeklis, Kuplākā ģimene, Garākās ūsas, Ātrākais dalībnieks, Izturīgākais dalībnieks, Labākais tandēms, Sulīgi zaļākā tērpa īpašniece, Košākās matu bantes, Augstāko papēžu īpašniece, Kuplāko svārku īpašniece.

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons 19. maijā

• 7:00 -13:00 dalībnieku reģistrācija un numuru izņemšana

• 14:20 Starts 126 km sporta distancei pie Dzintaru koncertzāles

• 14:25 Starts Skandi Motors 60 km distancei pie Dzintaru koncertzāles

• 14:30 Starts Gutta 14 km ģimenes distancei pie Dzintaru koncertzāles

• Ap plkst. 16:00 Apbalvošanas ceremonija

Iepriekšēja reģistrācija Jūrmalas velomaratonam iespējama līdz 16. maija plkst. 24:00 interneta mājaslapā www.maratoni.lv, kā arī veikalos Fans visā Latvijā un City Fitness sporta klubos līdz to darba laika beigām. Savukārt sacensību dienā reģistrācija notiks starta zonā Jūrmalā, Dzintaru prospektā 1, pie Dzintaru koncertzāles, reģistrācijas teltī no plkst. 7:00. Dalībnieku reģistrēšanās katrai distancei beidzas 1,5 h pirms starta.

Atgādinām, ka šogad katram Jūrmalas velomaratona dalībniekiem būs iespēja vēlākais vienu stundu pēc finiša saņemt mobilajā tālrunī īsziņu ar savu rezultātu. Tādēļ reģistrējoties lūgums neaizmirst norādīt sava mobilā tālruņa numuru.

Velomaratona dalībniekiem būs piekļuve dzeršanas un barošanas punktiem, kuros tiks dalīti gan augļi, gan sporta dzērieni.

Jūrmala Grand Prix kopējais balvu fonds ir 8686 eiro, bet SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona – 4500 eiro. Turklāt arī tie, kas nekāps uz goda pjedestāla, varēs pretendēt uz naudas balvām. Skandi Motors 60 km distancē katrs dalībnieks, kurš finišēs kā 100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900. vai 1000., saņems garantētu naudas balvu 100 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu