Maradona apvaino Argentīnas Futbola asociācijas amatpersonas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Līdzšinējais Argentīnas futbola izlases galvenais treneris Djego Maradona apvainojis Argentīnas Futbola asociācijas (AFA) prezidentu Hulio Grondonu melos un izlases menedžeri Karlosu Bilardo nodevībā.

''Grondons meloja, bet Bilardo nodeva mani. Pēc izkrišanas no Pasaules kausa mēs bijām gatavi turpināt strādāt. Grondons ģērbtuvē liecinieku un spēlētāju klātbūtnē man teica, ka viņš ir apmierināts ar paveikto un vēlas, lai es turpinu,'' teica Maradona.

''Taču pēc atgriešanās Argentīnā situācija mainījās. Grondons teica, ka vēlas lai es turpinu, bet esot jānomaina septiņi mani komandas locekļi. Tas nozīmē, ka viņš nevēlējās, lai es palieku.''

''Viņš zina, ka ir neiespējami turpināt darbu, ja mani asistenti nepaliek. Varbūt lēmuma pieņēmēji domāja, ka es viņus nodošu, taču es to nedarīšu,'' neapmierināts ar federācijas amatpersonu darbu bija Maradona.

Jau ziņots, ka Argentīnas Futbola asociācija (AFA) nāca klajā ar paziņojumu, ka līdzšinējā trenera kontrakts netiks pagarināts.

49 gadus vecais Maradona ar Argentīnas izlasi strādāja kopš 2008. gada novembra.

Aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā Argentīna ceturtdaļfinālā ar 0:4 piekāpās Vācijai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu