Atgriežoties no hokeja, 10 fani nokļūst prāmja karcerī (82)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Naktī uz svētdienu, atgriežoties no pasaules čempionāta hokejā, prāmī Stokholma-Rīga desmit fani nokļuvuši vietējā karcerī, pastāstīja prāmja apsardzes dienesta darbinieki.

Šajā nedēļas nogalē daudzi cilvēki no Latvijas devās uz sestdien notikušo pasaules čempionāta spēli ar Norvēģiju - prāmis Stokholmā ieradās neilgi pirms spēles sākuma un atpakaļceļā devās neilgi pēc tās beigām. Prāmis bijis pārpildīts, un aptuveni 90% veidoja hokeja fani.

Fani kāvušies ar apsardzes darbiniekiem

Kā pastāstīja apsardzes dienesta darbinieks, turpceļā nopietnas problēmas ar kārtības nodrošinātājiem uz prāmja radušies diviem Latvijas hokeja faniem, bet atpakaļceļā jau desmit, kuri ierašanos Rīgas ostā sagaidīja vietējā karcerī.

Tāpat aģentūra LETA arī novēroja kautiņu, kurā trīs Latvijas fani kāvās ar trim apsargiem.

Aizvadītajā spēlē, parādot neizteiksmīgu sniegumu, Latvijas izlase piekāpās Norvēģijai ar rezultātu 0:3.

Nākamo maču Latvijas izlase aizvadīs pirmdien plkst. 17.15, kad spēkosies ar Dāniju. Abām komandām gaidāmajā spēlē nepieciešama uzvara. Latvijas izlasei trīs punkti nepieciešami cīņā par vietu ceturtdaļfinālā, bet Dānija pašlaik izmisīgi cīnās par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

Pasaules čempionāts līdz 20.maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas izlase spēlē Stokholmā vienā grupā ar Čehiju, Zviedriju, Vāciju, Itāliju, Krieviju, Dāniju un Norvēģiju.

Pēdējo spēli apakšgrupā Latvijas izlase aizvadīs otrdien plkst. 21.15, kad sacentīsies ar vienu no čempionāta saimniecēm Zviedriju, kas pirms šā mača jau varētu būt garantējusi otro vietu noslēguma kopvērtējumā.

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu