Līdzjutēji: Stokholmā no mušas «uzpūš» ziloni (59)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Plašsaziņas līdzekļos jau vairākkārt izskanējusi informācija par Latvijas hokeja izlases faniem, kuri Stokholmā pastāvīgi iekuļas nepatikšanās. Līdz ar to TVNET vēlējās noskaidrot arī mūsu valstsvienības atbalstītāju viedokli, kas sarunā atklāja, ka uz kopējā fona aina neesot nemaz tik slikta, kā visiem šķiet.

«Domāju, ka no mušas ir uzpūsts zilonis,» atklāja līdzjutējs Ivo. «Kāds varbūt ir iedzēris vairāk, bet nekādas nekārtības nav celtas. Par visiem es nevaru atbildēt, bet savā barā esam atbraukuši izbaudīt hokeju un atbalstīt mūsējos. Latvieši ir padarīti par grēkāžiem.»

«Manuprāt, Stokholmas drošības cilvēki ņēmuši vērā, to ka Latvijas izlases fani uz pasaules čempionātu ierodas kuplā skaitā. Līdz ar to viņiem tiek pievērsta lielāka uzmanība. Personīgi man liekas, ka mēs tiekam uzraudzīt tikpat daudz kā citu izlašu fani. Jā, latvietim patīk «ieraut», bet agresīvi mēs neesam,» sacīja Rūdolfs.

TVNET jau vēstīja: uzrunātie fani apstiprināja, ka policisti pret viņiem ir ļoti stingri un reaģē uz katru mazāko darbību, kas viņiem šķiet agresīva. Tāpat stingri tiek uzraudzīta ārpus halles pirkta alkohola ienešana tribīnēs, apsargiem rūpīgi pārbaudot pat kafijas glāžu saturu.

Vidēji 0,3 litru tilpuma alus pudele hallē nopērkama par mazliet vairāk nekā trim latiem.

Pasaules čempionāts līdz 20.maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas izlase spēlē Stokholmā vienā grupā ar Čehiju, Zviedriju, Vāciju, Itāliju, Krieviju, Dāniju un Norvēģiju.

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu