Līdzjutējiem un žurnālistiem viesnīcā rīta miegu iztraucē ugunsdzēšanas trauksme (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja līdzjutēju un arī žurnālistu rīta miegu ceturtdien Stokholmas viesnīcā «Omena Hotel» iztraucēja iedarbojusies ugunsdzēšanas trauksmes sistēma, tādēļ tās iemītniekiem vajadzēja evakuēties.

Signalizācija iedarbojās plkst. 7.30 pēc Zviedrijas laika, kad daudziem līdzjutējiem un viesnīcas iemītniekiem vēl bija saldākais rīta miegs.

Tā kā trauksmes iemesls sākotnēji nebija zināms, viesi steidza pamest deviņus stāvus augstās viesnīcas telpas, bet, kad nogāja lejā, jau bija piebraukušas divas ugunsdzēsēju ekipāžas, uz brīdi bloķējot satiksmi uz ielas.

No viesnīcas evakuējās aptuveni 150 cilvēku, tostarp liela daļa Latvijas līdzjutēju, kas mitinās šajā viesnīcā, taču pēc 20 minūšu gaidīšanas trauksme tika atcelta un visi varēja atgriezties savos numuriņos.

Viesnīcā dzīvo arī 10 žurnālistu no Latvijas, kuri atspoguļo pasaules hokeja čempionāta norises.

Pie atbraukušajiem ugunsdzēsējiem tika noskaidrots, ka trauksmes iemesls bijis karstā ūdens tvaiks dušā, kā dēļ iedarbojušies ugunsdrošības sensori.

Jāpiebilst, ka viesnīcu tīkla «Omena Hotel» viesnīca Stokholmas centrā ir pilnīgi jauna, jo durvis vēra tikai 28. aprīlī un tās pirmajā stāvā vēl tiek būvēta kafejnīca.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu