31. jūlijā notiks "Dinamo" līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētki (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Sestdien, 31.jūlijā, no plkst.12 līdz 18 pie "Arēnas Rīga" notiks vērienīgi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" hokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētki, vēsta komandas oficiālā mājas lapa.

Ieeja pasākumā būs bez maksas, un to tiešraidēs atspoguļos arī Latvijas Televīzijas 7. kanāls (LTV7) un "Radio SWH ". Svētki tiks rīkoti sadarbībā ar AS "Aldaris" un "Arēnu Rīga".

Pasākums domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar Rīgas "Dinamo" un jauniešu komandu "Rīga", darbosies tirdziņš un piedalīsies visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi ("Aisha", "Musiqq", "Dzelzs Vilks", Kristīna Zaharova, "Radio SWH" ētera personība un dziedātājs Artis Dvarionas, "Latvian Blues Band" un citi.), būs pieejamas dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar "Dinamo" saistītas balvas.

Atklāšanas svētkos pieaugušajiem pirmo reizi būs iespējams nogaršot speciāli Rīgas "Dinamo" ražoto "Aldara" "Uzvarētāju alu".

Klātienē būs iespēja satikt Rīgas "Dinamo" spēlētājus un trenerus, iepazīties ar komandas jaunpienācējiem, kā arī beidzot tiks izpildīts arī viens iepriekšējās sezonas neizpildīts derību solījums.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu