Vairākus hokejistus Stokholmā atbalsta arī ģimenes (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas izlases hokejistiem pasaules čempionātā Stokholmā līdzi jūt ne tikai līdzjutēju simti, bet vairākiem spēlētājiem līdzi atbraukuši arī tuvinieki – vecāki, sievas vai draudzenes.

Izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks informēja, ka pirms došanās uz čempionātu komandā pārrunāts jautājums par ģimenes locekļu līdzi ņemšanu. «Tas nav nekas slikts, jo tuvinieki jau nedzīvo kopā ar hokejistiem, taču tuvo cilvēku klātbūtne citiem var nākt tikai par labu,» uzskata Baldonieks.

Stokholmā ieradušies vai ieradīsies Mārtiņa Cipuļa, Jura Štāla, Edgara Masaļska, Miķeļa Rēdliha, Rodrigo Laviņa un citu spēlētāju tuvie cilvēki. Atbalstītājs ir arī komandas galvenajam trenerim Tedam Nolanam, jo uz Zviedrijas galvaspilsētu ir atlidojusi viņa sieva Sandra.

Pagaidām izlasei Stokholmā bijis tikai viens kopīgs pasākums ārpus hokeja – pieņemšana vēstniecībā, bet Baldonieks pieļauj, ka, čempionātam ejot uz otru pusi, būs jāorganizē arī kāds atpūtas brauciens dabā, kur spēlētāji, piemēram, dodoties nelielā piknikā vai ekskursijā, labāk varētu atpūsties no ikdienas, kurā katru dienu ir treniņi vai spēle.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu