LDz izvērtē sadarbības iespējas ar hokeja klubu "Dinamo" (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Patlaban tiek izvērtēts, kā nākotnē, turpinot sadarbību ar hokeja klubu Rīgas "Dinamo", veicināt koncerna "Latvijas Dzelzceļš" (LDz) "sniegto pakalpojumu atpazīstamības tālāku virzību", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja LDz valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs un mazais akcionārs, politiskās apvienības "Par labu Latviju!" līderis Guntis Ulmanis cer, ka valdība vai parlaments pieņems lēmumu, ar kuru atļaus valsts uzņēmumiem vai uzņēmumiem, kuros ir daļa valsts kapitāla, atbalstīt hokeja klubu.

Magonis skaidro, ka, atbalstot hokeja kluba Rīgas "Dinamo" zīmolu, LDz atpazīstamība Austrumu kaimiņvalstu tirgos ir ievērojami palielinājusies.

Rīgas "Dinamo" ir viens no veiksmīgākajiem zīmoliem, kas veicina arī Latvijas atpazīstamību ārvalstīs, un, "atbalstot Rīgas "Dinamo", mēs atbalstām arī mūsu valsti", akcentēja LDz vadītājs.

LDz pagājušajā gadā esot sācis sadarbību ar hokeja klubu Rīgas "Dinamo", turklāt tā esot rūpīgi izsvērta un plānota. Tagad varot atzīt, ka sadarbība bijusi veiksmīga - uzņēmuma atpazīstamība Austrumu kaimiņvalstu tirgos palielinājusies.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja vietnieks Aleksis Jarockis aģentūrai LETA iepriekš norādīja, ka saskaņā ar Latvijas noslēgto vienošanos ar starptautiskajiem aizdevējiem Latvijai 2011.gadā ir jāiekļaujas tai izvirzītajā kopbudžeta deficīta mērķī, nodrošinot to 6% apmērā no iekšzemes kopprodukta.

Ņemot vērā sarežģīto ekonomisko situāciju Latvijā un nelabvēlīgo valsts budžeta fiskālo situāciju, ja tiks samazināta "Latvenergo", LDz vai "Latvijas valsts meži" peļņas daļa (ziedojot samazināsies 2010.gada ieņēmumi), tas tiešā veidā ietekmēs 2011.gada valsts budžeta ieņēmumus un iepriekš minētā deficīta mērķa sasniegšanu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu