Anelka: Situācija izlasē bija kā bumba ar laika degli (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola izlases uzbrucējs Nikolā Anelka ceturtdien pielīdzināja atmosfēru savā komandā aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā bumbai ar laika degli.

"Ja es nebūtu pirmais, kurš publiski uzsāka konfliktu, tad tas būtu bijis kāds cits. Tas viss bija kā bumba ar laika degli. Un visi spēlētāji bija vienoti savā nostājā, ka mēs netrenēsimies. To es varu garantēt, bet, ja kādam ir kas iebilstams, tad lai runā tagad," paziņoja Anelka, kam Francijas Futbola federācija (FFF) aizliegusi turpmāk spēlēt valstsvienībā.

Tāpat Anglijas premjerlīgas čempionvienības Londonas "Chelsea" uzbrucējs asi vērsies pret bijušo Francijas izlases aizsargu Biksenti Lizarazū, kurš pēc spēlētāja karjeras beigām darbojas televīzijā un vairākkārt nosodījis savas valsts futbolistu rīcību Dienvidāfrikā.

"Ja Tu pats esi bijis futbolists, tad saglabā vismaz cieņu. Kas vispār ir Lizarazū? Bijušais spēlētājs, kam tagad pietrūks atpazīstamības," sacīja Anelka.

Kā zināms, Anelka tika priekšlaicīgi atskaitīts no Francijas futbola izlases sastāva Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā pēc strīda ar nu jau bijušo galveno treneri Raimonu Domenešu. Šāds lēmums tika pieņemts, jo Anelka rupjiem vārdiem apvainoja Domenešu.

Pēc tam skandāli Francijas izlasē turpinājās un futbolisti pat atteicās trenēties.

Francijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā palika pēdējā vietā savā apakšgrupā ar izcīnītu vienu punktu un tikai vieniem gūtiem vārtiem.

Jau pēc finālturnīra nu jau bijušais FFF prezidents Žans-Pjērs Eskalets izteicās, ka izdarīs visu, lai Anelkas durvis valstsvienībā būtu slēgtas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu