Zviedrijas izlases treniņu apmeklē kupls skaits fanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zviedrijas hokeja valstsvienības atklāto treniņu, kurš norisinājās «Hovet» arēnā, svētdien apmeklēja aptuveni 500 līdzjutēji, novēroja portāls TVNET.

Šodien uz Zviedrijas komandas treniņu ieradās aptuveni 500 līdzjutēji, kas saviem mīluļiem uznākot uz ledus veltīja skaļus aplausus un ovācijas.

Vēl viens atklātais treniņš Zviedrijai paredzēts 10.maijā.

Jāatzīmē, ka šajā ledus nodarbībā nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Detroitas «Red Wings» vadošais uzbrucējs Henriks Zeterbergs.

Līdz šim Zviedrijas valstsvienība pasaules čempionātā aizvadījusi divas spēles, kur ar 3:1 apspēlēja Norvēģiju un ar 4:1 uzveica Čehijas izlasi.

Latvijas komanda ar Zviedriju nūjas krustos 15.maijā, kas būs pēdējā cīņa priekšsacīkstēs.

Jauns reglaments

Ar 2012. gadu tiek veikta jauna izspēles kārtība, komandas sadalītas pa astoņām divās grupās, kur katrai izlasei ir garantētas vismaz septiņas spēles. Iepriekš priekšsacīkstēs izspēlēja trīs mačus.

TVNET Stokholmā!

Stokholmā atrodas arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, visu pārējo izlašu veikumu, būs spēļu video apskatu atspoguļojums, fotoreportāžas un komentāri. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2012», arī sociālajā vietnē Twitter (@HokejsTVNET).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu