Latvijas hokeja fani PČ pārtiek no «McDonalds» (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Stokholmas dārgās pārtikas dēļ Latvijas izlases līdzjutējiem pasaules hokeja čempionāta (PČ) laikā nākas pārtikt no «McDonalds» ātrās ēdināšanas restorāna piedāvājuma, TVNET pastāstīja vairāki aptaujātie līdzjutēji.

«Salīdzinot ar Latviju, šeit viss ir dārgāks,» sacīja valstsvienības līdzjutējs Andrejs. «Protams, ko var gaidīt, ja Zviedrijai ir tik attīstīta ekonomika. Arī algas viņiem nav nekādas mazās.»

«Pirms došanās uz Zviedriju iepirkām arī nedaudz pārtikas, taču visas rezerves jau ir beigušās. Vislētāk var paēst «McDonalds» restorānā, tādēļ izvēlamies šo ēdnīcu. Pēc pasaules čempionāta noteikt būsim krietni pieņēmušies svarā, tomēr tur neko nevar padarīt,» atklāja fans Mārtiņš.

«Šodien Latvijas izlasei ir vissvarīgākā spēle turnīrā,» teic Andrejs. «Ja spēsim uzveikt «fričus», tad ir lielas iespējas iekļūt čempionāta ceturtdaļfinālā. Esmu pārliecināts, ka latviešu puiši parādīs raksturu un izcīnīs panākumu.»

Latvijas - Vācijas spēle šodien sāksies pulksten 21.15 pēc Latvijas laika, un to tiešā translācijā pārraidīs kanālā TV3.

Turnīra atklāšanas spēlē Latvija ar 2:5 zaudēja spēcīgajai Krievijas izlasei, bet Vācija ar 3:0 pārspēja Itālijas komandu.

Jauns reglaments

Ar 2012. gadu tiek veikta jauna izspēles kārtība, komandas sadalītas pa astoņām divās grupās, kur katrai izlasei ir garantētas vismaz septiņas spēles. Iepriekš priekšsacīkstēs izspēlēja trīs mačus.

TVNET Stokholmā!

Stokholmā atrodas arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, visu pārējo izlašu veikumu, būs spēļu video apskatu atspoguļojums, fotoreportāžas un komentāri. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2012», arī sociālajā vietnē Twitter (@HokejsTVNET).

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu