Pasaules čempionāta rīkotāji samazinājuši biļešu cenas (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai veicinātu lielāka skaita skatītāju pieplūdumu uz mājinieku spēlēm, hokeja pasaules čempionāta (PČ)organizatori Stokholmā sestdien informēja par lēmumu vairāk biļešu iekļaut zemākajā cenu kategorijā.

PČ Zviedrijas rīcības komitejas priekšsēdētājs Kristers Englunds pastāstīja, ka uz katru Zviedrijas izlases spēli «Globen Arena» varēs iegādāties papildu 2400 biļešu par zemāko cenu - 395 Zviedrijas kronām (31 latu). Savukārt tiem, kas biļetes jau iegādājušies, cenas nemainīs, liecina Starptautiskās Hokeja federācijas informācija.

Dārgākās biļetes uz Zviedrijas izlases cīņām arī turpmāk maksās 1495 kronas (118 latus). Biļetes uz Zviedrijas un Krievijas valstsvienību spēli 11.maijā jau ir izpirktas.

Izmaiņas neskars biļetes uz citu komandu spēlēm, kur cenas ir no 125 kronām (10 latiem) līdz 770 kronām (61 latam). StokholmāPČ grupas spēles aizvada arī Latvijas valstsvienība.

Biļešu augstās cenas iepriekš kritizēja vairāki Zviedrijas valstsvienības hokejisti, norādot uz nelielo skatītāju skaitu tribīnēs un izmaksām, kas ģimenes attur no došanās uz hokeju.

Englunds uzskata, ka spēļu apmeklējumu ietekmē arī daudzu zviedru lēmums pietaupīt naudu, lai vasarā dotos uz Eiropas futbolačempionāta finālturnīra spēlēm Ukrainā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu