Latvijas izlases treniņā nepiedalās Pujacs un Bārtulis (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šorīt plkst. 9.45 Latvijas hokejisti apmeklēja ledus treniņu, kurš bija paredzēts, lai iesildītos un sagatavotos pirms šodien gaidāmās cīņās ar spēcīgo Krievijas izlasi. Mača sākums pulksten 17.15 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā TV3.

Treniņā nepiedalījās Pujacs un Bārtulis

Ledus nodarbību varēja apmeklēt pēc izvēles. Šorīt neslidoja aizsargi Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis.

30 gadus vecais Pujacs TVNET atklāja, ka viņam nepatīkot iesildīties pirms gaidāmām spēlēm, īpaši, ja mačs ir tik agri.

Nodarbība bez Nolana

Tāpat treniņu neapmeklēja nacionālās izlases galvenais treneris Teds Nolans, kuram vakardien uz Stokholmu atlidoja dzīvesbiedre. Nodarbību vadīja Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Sergejs Naumovs.

Treniņa sākumā un beigās hokejisti iesildīja vārtsargus Edgaru Masaļski un Māri Jučeru. Par vārtu drošību šīsdienas spēlē gādās Masaļskis, bet Krievijas izlasē vārtus sargās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorādo «Avalanche» vārtsargs Semjons Varlamovs.

Rezervistu kreklos (dzeltenos) treniņā piedalījās uzbrucēji Koba Jass un Ronalds Ķēņiņš.

Veselības problēmu nav

Priecīgas ziņas pavēstīja valstsvienības ārsts Jānis Kvēps, kurš atklāja, ka izlasē visi puiši ir veseli un gatavi šīs dienas mačam.

Latvijas komandas treniņu aiz apmales vēroja arī vairāki Itālijas hokejisti, kuriem vēlāk piebiedrojās viens no Krievijas izlases uzbrukuma līderiem Nikolajs Žerdevs.

Līdzšinējā bilance abu komandu savstarpējās spēlēs pasaules čempionātā ir neitrāla, katrai no izlasēm gūstot pa divām uzvarām.

Pārbaudes spēlēs cīnījās līdzvērtīgi

Aprīlī Latvijas ar Krieviju «Euro Hockey Challange» ietvaros tikās pārbaudes spēlēs, kurās punktus dalīja uz pusēm. Vispirms Krievija «Arēnā Rīga» guva virsroku 2:1, bet nākamajā mačā Latvijas izlase revanšējās 1:0.

Pēdējo reizi abas komandas augstākā mēroga sacensībās tikās 2010. gadā Vankūveras olimpiskajās spēlēs, kad Latvija cieta sakāvi ar rezultātu 2:8.

Jauns reglaments

Ar 2012. gadu tiek veikta jauna izspēles kārtība, komandas sadalītas pa astoņām divās grupās, kur katrai izlasei ir garantētas vismaz septiņas spēles. Iepriekš priekšsacīkstēs izspēlēja trīs mačus.

TVNET Stokholmā!

Uz Stokholmu devusies arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, visu pārējo izlašu veikumu, būs spēļu video apskatu atspoguļojums, fotoreportāžas un komentāri. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2012», arī sociālajā vietnē Twitter (@HokejsTVNET).

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu