Injesta: Spānija bija pelnījusi izcīnīt Pasaules kausu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules kausa izcīņas finālmača uzvaras vārtu autors Spānijas izlases pussargs Andress Injesta atzina, ka viņš joprojām nespēj noticēt notikušajam.

''Es vēl nespēju tam noticēt. Man bija iespēja gūt tik svarīgus vārtus savas komandas labā. Tas ir neticami. Es devu ieguldījumu ļoti grūtā un asā spēlē. Laukumā notika dažādas lietas, taču Spānija uzvarēja pelnīti. Mums vajadzētu izbaudīt šo mirkli un būt lepniem par ikvienu no komandas. Nav vārdu, lai aprakstītu, ko nozīmē izcīnīt Pasaules kausu,'' teica Injesta.

''Tas ir vēsturisks moments, un mēs nezinām, vai tas kādreiz tiks atkārtots. Es biju nedaudz sarūgtināts, jo nevarēju spēlēt pārāk daudz, taču beigās tas bija tā vērts,'' atzina Sesks Fabregass, kurš Pasaules kausa izcīņas laikā nebija savā labākajā formā savainojuma dēļ, vēsta ESPN.  

Savukārt Spānijas pussargs Serhio Buskets pēc iespējas ātrāk vēlējās atgriezties dzimtenē, lai varētu svinēt kopā ar tautiešiem. ''Es veltu šo uzvaru visiem saviem draugiem, ģimenei un arī citiem, kas nevarēja būt šeit. Šis Pasaules kauss būs ar mums vienmēr. Es joprojām nespēju tam noticēt. Nevaru sagaidīt atgriešanos Spānijā, lai varētu izbaudīt svētkus ar mūsu tautu.''

Jau ziņots, ka par Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju svētdien pirmo reizi tās vēsturē kļuva Spānijas futbola izlase, kas finālmačā "Soccer City" stadionā Johannesburgā pagarinājumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0) pārspēja Nīderlandi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu