Pasaules hokeja čempionāta spēlēm televīzijā varēs sekot vairāk nekā 100 valstīs (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pasaules hokeja čempionāta spēlēm televīzijā varēs sekot vairāk nekā 100 valstīs un teritorijās, ceturtdien informēja Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mārketinga sadarbības partneris «Infront Sports&Media».

Lielākā daļa televīziju spēles no Stokholmas un Helsinkiem rādīs tiešraidē vai aizturētā tiešraidē atkarībā no laika zonas.

Pasaules čempionāta spēlēm varēs sekot ne tikai Eiropā un Ziemeļamerikā, bet arī daudzās Āfrikas valstīs, Āzijā, Dienvidamerikā un Okeānijā. Visplašākais televīziju klāsts pasaules čempionāta spēles raidīs Eiropā, tostarp Vatikānā, Andorā un Sanmarīno.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam notiks Zviedrijā un Somijā. Priekšsacīkstēs 16 komandas būs sadalītas divos astoņniekos. Latvija spēlēs Stokholmā 5.maijā ar Krieviju, 6.maijā - ar Vāciju, 8.maijā - ar Itāliju, 10.maijā - ar Čehiju, 12.maijā - ar Norvēģiju, 14.maijā - ar Dāniju, bet 15.maijā - ar Zviedriju. Helsinkos spēlēs Somija, Kanāda, ASV, Šveice, Slovākija, Baltkrievija, Francija un Kazahstāna. Četras labākās komandas no katras grupas iekļūs ceturtdaļfinālā. Katra astotnieka pēdējā komanda izkritīs no elites divīzijas, turpretim komandām piektajā, sestajā un septītajā vietā turnīrs būs beidzies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu