Martino tomēr paliek Paragvajas izlases galvenā trenera amatā

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Paragvajas futbola izlases galvenā trenera amatā piektdien tomēr piekritis palikt argentīniešu speciālists Gerardo Martino.

Kā ziņots, šīs nedēļas sākumā pats Martino pavēstīja, ka nepagarinās līgumu ar Paragvajas valstsvienību.

Tomēr Paragvajas Futbola federācija Martino deva laiku pārdomām, un piektdien argentīnietis tomēr nolēma palikt Paragvajas izlases galvenā trenera amatā.

Martino Paragvajas izlases galvenā trenera amatā būs tikai līdz nākamā gada Amerikas kausa izcīņas jeb "Copa America" turnīra noslēgumam. Šis turnīrs 2011.gadā notiks Argentīnā.

"Pēc "Copa America" turnīra man laiks šeit būs beidzies un es pametīšu Paragvajas izlases galvenā trenera amatu, " atzina Martino.

Tāpat Martino piebilda, ka viņš jau bija saņēmis darba piedāvājumus no vairākiem Meksikas, Čīles un Saūda Arābijas klubiem, tomēr izlēma palikt Paragvajas izlasē.

47 gadus vecais Martino par Paragvajas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2006.gadā, bet 2007.gadā Martino tika atzīts par Dienvidamerikas gada labāko treneri.

Jau ziņots, ka šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Paragvajas futbolisti spēja iekļūt ceturtdaļfinālā, kur ar 0:1 zaudēja pašreizējai Eiropas čempionvienībai Spānijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu