Snaiders nevēlas no ''Inter'' pārcelties uz ''United'' (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no Nīderlandes futbola izlases līderiem Veslijs Snaiders noraidījis Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras ''United'' interesi par viņu un nolēmis palikt Milānas ''Inter''.

''Es palikšu un spēlēšu Milānas ''Inter'' arī nākamsezon. Mana sirds ir Milānā. Kopā ar ''Inter'' pagājušajā sezonā es uzvarēju visu iespējamo, taču vēl varam iegūt vairākas trofejas – Eiropas Superkausu, Itālijas Superkausu un Klubu Pasaules kausu,'' teica  Nīderlandes izlases pussargs.

Snaiders Inter pievienojās pagājušajā vasarā no Spānijas kluba Madrides Real. Ar Milānas vienību futbolistam ir līgums līdz 2013.gadam, vēsta ESPN.  

Jau ziņots, ka nākamajā sezonā Itālijas čempionvienību vadīs Rafaels Benitess. 50 gadus vecais spānis pie ''Inter'' stūres nomainīs portugāļu treneri Žozē Mourinju, kurš turpmāk vadīs karalisko Spānijas klubu Madrides ''Real''.

''Inter'' šogad izcīnīja trīs trofejas - kļuva par Itālijas čempionvienību, Kausa ieguvēju, kā arī triumfēja UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu