Vjeirā Francijas izlasē vairs nespēlēs (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Francijas futbola izlases kapteinis Patriks Vjeirā trešdien paziņoja, ka vairs nespēlēs valstsvienības sastāvā, pat ja tiks uz to aicināts.

Vjeirā Francijas izlases sastāvā nepiedalījās Pasaules kausa izcīņā un tagad vēlas koncentrēties spēlēšanai tikai Anglijas premjerlīgas komandas Mančestras "City" sastāvā: "Mana uzmanība ir pievērsta tikai klubam, un tā labā gribu parādīt savu labāko sniegumu un attaisnot treneru un komandas vadības uzticību," atklāja 33 gadus vecais Vjeirā.

Tāpat slavenais futbolists neslēpa sarūgtinājumu par izlases neveiksmīgo startu Pasaules kausa izcīņā: "Esmu tikpat apbēdināts kā ikviens Francijas pilsonis, kam nav vienaldzīga nacionālā izlase. Šobrīd pienākuši grūti laiki."

Kā ziņots, Vjeirā pievienojās "City" šī gada janvārī, pārnākot no šīs sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētājas Milānas "Inter", bet Mančestras klubs jūnijā piedāvāja slavenajam futbolistam pagarināt līgumu vēl uz vienu sezonu.

Aizvadītās sezonas Anglijas premjerlīgas čempionātā Mančestras "City" finišēja piektajā vietā un kā pirmā neiekļuva prestižajā UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Vjeirā lielāko karjeras daļu pavadījis Londonas "Arsenal" rindās, bet spēlējis vēl arī tādos titulētos klubos kā "AC Milan" un Turīnas "Juventus".

Francijas izlasē viņš 1998.gadā kļuva par pasaules čempionu, bet divus gadus vēlāk arī par Eiropas čempionu un pavisam aizvadījis 107 mačus valstsvienībā.

Jau ziņots, ka Francijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā palika pēdējā vietā savā apakšgrupā ar izcīnītu vienu punktu un tikai vieniem gūtiem vārtiem. Piedevām to apvija vairāki skandāli, un vienubrīd futbolisti pat atteicās trenēties.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu