Slavenais astoņkājis paredz Spānijas uzvaru pār Vāciju (80)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais astoņkājis Pols Pasaules kausa (PK) izcīņas pusfināla spēlē starp Vācijas un Spānijas futbola izlasēm prognozē 2008. gada Eiropas čempionu spāņu uzvaru.

Oberhauzenē (Vācija) ūdens akvārijā dzīvojošais Pols kļuvis plaši pazīstams, nekļūdīgi prognozējot, kas uzvarēs spēlēs ar Vācijas komandas dalību.

Arī šoreiz viņa mītnē tika iegremdēti divi identiski, caurspīdīgi trauki ar astoņkāja iecienītu barību kārbās, uz kurām uzlīmēti valstu karogi. Šajā gadījumā Spānijas un Vācijas.

Pols izvēlējās kārbu ar Spānijas karogu, tādējādi prognozējot šīs valstsvienības panākumu Pasaules kausa izcīņas pusfinālā.

Jau iepriekš PK finālturnīrā viņš paredzēja, ka Vācija priekšsacīkstēs pārspēs Ganu un Austrāliju, bet zaudēs Serbijas valstsvienībai. Tā arī notika. 

Astotdaļfinālā Pols ''lika'' uz Vācijas uzvaru pār Angliju, bet ceturtdaļfinālā viņš paredzēja vāciešu panākumu pret Djego Maradonas vadīto Argentīnu. Kā zināms, abos mačos Vācija svinēja uzvaras.

Vācijas - Spānijas pusfināla spēle risināsies 7. jūlijā plkst. 21.30 Durbanā, un to tiešraidē translēs kanālā LTV7.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu