Blāns: Francijas izlase ir labākā no labākajām (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jaunais Francijas futbola izlases galvenais treneris Lorāns Blāns norādījis, ka par spīti visām problēmām, kas pēdējā laikā skārušas izlasi, viņš ir gatavs pierādīt valstsvienības meistarību.

''Es lepojos ar to, ka Francijas Futbola federācija izvēlējās mani. Būt par treneri izlasē, kurā es ar prieku spēlēju, ir ne tikai prestižs, bet arī ļoti atbildīgs darbs,'' teica Blāns.

''Mūsu komanda ir labākā no labākajām, un esmu gatavs to pierādīt. Futbolistiem nācās piedzīvots grūtus brīžus, taču viņi joprojām ir lieli meistari un tuvākajā laikā jūs to redzēsiet.''

''Saprotu, kāda atbildība šobrīd gulstas uz mani, taču strādāšu komandas labā un ceru sasniegt atzīstamus rezultātus. Pēdējā laika notikumi ietekmējuši Francijas futbola autoritāti, bet mums jāatceras, ka nacionālā komanda ir mūžīga, bet treneri un spēlētāji pārejoši,'' norādīja bijušais Francijas izlases aizsargs, vēsta izdevums ''Sport-Express''. 

Jau ziņots, ka maijā Blāns pameta "Girondins" galvenā trenera amatu, lai gan viņa līgums ar Bordo komandu bija spēkā līdz 2011.gadam.

Blāns, kurš Francijas izlases sastāvā laukumā izgājis 97 reizes, jau pirms Pasaules kausa finālturnīra piekrita divu gadu līgumam ar Franciju.

Francijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā palika pēdējā vietā savā apakšgrupā ar izcīnītu vienu punktu un tikai vieniem gūtiem vārtiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu