Urugvajas līnijtiesnesis raksturo Lamparda neieskaitītos vārtos kā neveiksmi (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Urugvajas līnijtiesnesis Maurisio Espinosa pirmdien noliedza, ka būtu pieļāvis kļūdu neieskaitītajos Anglijas futbola izlases pussarga Frenka Lamparda vārtos spēlē ar Vācijas valstsvienību, raksturojot tos kā "neveiksmi".

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē Lampards guva vārtus, kad pēc viņa sitiena bumba atsitās pret pārliktni un šķērsoja vārtu līniju, bet neviens no tiesnešiem to nefiksēja. Vācijas izlase spēlē uzvarēja ar rezultātu 4:1.

''Tajā situācijā nevar runāt par kļūdu, jo teorētiski tādas nebija. Es biju izvēlējies pareizu pozīciju, bet bumba kustējās pārāk ātri un neviens no mums [tiesnešiem] neredzēja, ka bumba būtu šķērsojusi vārtu līniju,'' Espinosa pastāstīja Urugvajas laikrakstam ''El Pais''

''Tādas lietas notiek futbolā. Žēl, ka tas notika tik svarīgā spēlē, jo mēs ļoti ilgi gatavojāmies šim finālturnīram,'' piebilda Urugvajas tiesnesis.

Kā ziņots, šie neieskaitītie vārti atkal aizsāka diskusiju par to, vai vajadzētu izmantot tehnoloģijas, lai noteiktu vai bumba ir šķērsojusi vārtu līniju. Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pārstāvji apspriedīs šo jautājumu oficiālā mītiņā Kārdifā 21. un 22.jūlijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu