Buenosairesa: ''Djego, neaizej!'' (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vairāk nekā 10 tūkstoši līdzjutēju atgriežamies mājās no Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīra DĀR sagaidījuši Argentīnas futbola valstsvienību. Lielais vairākums izteicis atbalstu komandai un tās galvenajam trenerim Djego Maradonam.

Fani pulcējās Buenosairesas lidostā, kur ar dažādiem saukļiem izteikuši atbalstu ne tikai komandai, bet arī izlases vadītājam Djego Maradonam, kurš iepriekš atzina, ka varētu pamest valstsvienību.

''Djego, neaizej!'' sauca līdzjutēju pūlis.

Kaut arī Buenosairesas lidostā valdījis pozitīvs noskaņojums, savu pirkstu pielikusi vietējā policija, kas stingri ievērojusi, lai līdzjutēji pārāk nesatuvinātos ar spēlētājiem, vēsta aģentūra ''RIA Novosti''. 

Līdzjutēji ielenkuši Argentīnas izlases autobusu, kas lēnām virzījies ārā no lidostas. Lai atstātu lidostas teritoriju, tam bija nepieciešama vairāk nekā stunda.

Argentīnas laikraksts ''Ole'' vēsta, ka vairāki nacionālās izlases futbolisti - Lionels Mesi, Karloss Tevess un citi centušies pārliecināt Maradonu, aicinot neatstāt valstsvienības vadītāja posteni.

''Es speciāli devos šurp no Tukumanas - 1400 kilometrus, lai savām acīm ieraudzītu Djego,'' stāta kāds dedzīgs izlases līdzjutējs. ''Es viņu neprātīgi mīlu,'' viņš sacīja.

''Esmu laimīgs,'' ar dēlu uz rokām emocijas neslēpj kāds cits līdzjutējs. ''Djego, es jūs lūdzu - turpiniet darbu!"

Tajā pašā laikā Brazīlijas futbola valstsvienību pēc izstāšanās no PK izcīņas finālturnīra dzimtenē sagaidījuši vairāki saniknoti līdzjutēji.

Kā ziņots, Argentīnas izlasei PK izcīņa noslēdzās ceturtdaļfinālā, ar 0:4 zaudējot Vācijas komandai.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu