Krups turpinās darbu ar Vācijas hokeja izlasi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas Hokeja federācija turpinās sadarbību ar izlases galveno treneri Uvi Krupu, pagarinot līgumu uz vēl vienu gadu, vēsta Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) oficiālā mājas lapa internetā.

45 gadus vecā trenera vadībā nacionālā komanda šogad savu līdzjutēju priekšā izcīnīja ceturto vietu pasaules čempionātā, kas vāciešiem ir visaugstākais sasniegums.

Iepriekš Krups pavēstīja, ka ģimenes apstākļu dēļ neturpinās darbu ar izlasi, tomēr pēc ilgām pārdomām nolēma pagarināt līgumu uz vienu sezonu. Ilgtermiņa vienošanos gan viņš nevēlējās slēgt.

Par valstsvienības galveno treneri Krups kļuva 2005. gadā, un kopš tā laika Vācijas izlase uzvarējusi 48 spēlēs no 103. Tas Vācijai ir labākais rādītājs kāda trenera vadībā.

Savas spēlētāja karjeras laikā (bija aizsargs) Krups pārstāvējis sešus Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubus, kļūstot par divkārtēju Stenlija kausa ieguvēju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu