Argentīnas līdzjutēji sagaida futbola izlasi dzimtenē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par spīti stingrajiem ierobežojumiem un drošības pasākumiem Buenosairesas lidostas tuvējā apkārtnē bija ieradušies vairāki tūkstoši līdzjutēju, kas sveica Argentīnas futbola izlasi ar atgriešanos no Pasaules kausa izcīņas.

Daudziem līdzjutējiem rokās bija plakāti, kas pauda atbalstu Argentīnas izlases galvenajam trenerim Djego Maradonam, ziņo ESPN.

Tāpat arī Argentīnas Futbola federācijas biroja ēkas tuvumā fani sveica komandu atpakaļ dzimtenē, neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu Vācijas izlasei Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Savukārt Argentīnas izlases uzbrucējs Lionels Mesi norādīja, ka ir ļoti grūti pārdzīvot neveiksmi aizvadītajā turnīrā, vēsta izdevums ''Marca''. ''Man pašreiz ir ļoti smagi. Pret Vāciju nospēlējām slikti, un tagad viss būs jāsāk no sākuma. Argentīna neattaisnoja līdzjutēju cerības. Taču jāsaka paldies visiem, kuri mūs atbalstīja.''

Tikmēr Brazīlijas futbola valstsvienību pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas finālturnīra dzimtenē sagaidījuši vairāki saniknoti līdzjutēji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu