Bekenbauers: Vācijai ir perfekta izlase (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola leģenda Francs Bekenbauers nosaucis savas valsts pašreizējo futbola izlasi par perfektu.

"Šī izlase ir Joahima Lēva meistardarbs. Viņš ir cītīgi paveicis savu darbu un izveidojis perfektu komandu. Reti, kad esmu redzējis tādas klases futbolu Vācijas izpildījumā. Varbūt tikai septiņdesmitajos gados un 1990.gadā, kad tā kļuva par čempioni," paziņoja Bekenbauers, kurš savulaik ir uzvarējis Pasaules kausa izcīņā gan kā treneris, gan kā spēlētājs.

"Ja agrāk varēja teikt, ka "skaistu spēli var atstāt ģērbtuvē", tad šī izlase pierāda, ka skaists futbols ir apvienojams arī ar labu rezultātu."

Tāpat Bekenbauers prognozēja Vācijas futbolistu uzvaru pār Spāniju Pasaules kausa izcīņas pusfinālā: "Vācijai ir lielākas izredzes. Piedevām spāņi nerāda to sniegumu, ar ko palika nepārspēti Eiropas čempionātā."

Jau ziņots, ka Spānijas un Vācijas izlašu pusfināla mačs notiks trešdien, bet dienu iepriekš tiksies Nīderlande un Urugvaja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu