Bufona operācija bijusi sekmīga; laukumā viņš atgriezīsies decembrī

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas futbola izlases un Turīnas "Juventus" kluba pamatvārtsargam Džanluidži Bufonam svētdienas vakarā sekmīgi veikta muguras operācija, pirmdien ziņoja laikraksts "Gazzetta dello Sport".

"Bufona operācija noritējusi sekmīgi. Ņemot vērā rehabilitācijas procesa laiku, vismaz četrus mēnešus, vārtsargs varēs atgriezties laukumā decembrī," vēstīja Itālijas lielākais sporta izdevums.

Kā ziņots, Bufons Pasaules kausa izcīņas finālturnīra laikā guva muguras savainojumu un sportists nolēma veikt operāciju tikai pēc turnīra.

Jau ziņots, ka Bufons Itālijas izlases pirmo maču Pasaules kausa izcīņā ar Paragvaju sāka valstsvienības sākumsastāvā, bet pēc pirmā puslaika tika nomainīts un finālturnīra spēlēs vairs nepiedalījās.

Tas noteikti ietekmēja Itālijas izlases sniegumu, jo pašreizējā pasaules čempione pārsteidzoši nespēja iekļūt Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā.

Kā vēstīts, "Juventus" no citas šīs valsts vienības "AC Milan" jūnijā iegādājās vārtsargu Marko Storāri, kurš aizstās Bufonu nākamās sezonas pirmajā pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu