Brazīlijas futbolistus lidostā sagaida saniknoti līdzjutēji (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas futbola izlasi pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas finālturnīra dzimtenē sagaidījuši vairāki saniknoti līdzjutēji.

Lielāko kritikas devu saņēma Felipe Melu, kurš ceturtdaļfināla spēlē pret Nīderlandi pēc nesaprašanās ar vārtsargu Huliu Sesaru nejauši bumbu raidīja savos vārtos, bet mača beigās tika noraidīts no laukuma par rupjību pret Ārjenu Robenu.

27 gadus vecais Itālijas kluba ''Juventus'' spēlētājs atzina, ka nesavaldība laukumā bija neglītākais atgadījums karjeras laikā, bet vienlaikus norādīja, ka aizvadījis labu Pasaules kausu.

Vairāki Brazīlijas izlases futbolisti lidostu atstāja lielā steigā apsardzes pavadībā, jo sanākušie līdzjutēji bija agresīvi noskaņoti, vēsta ESPN.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra pusfinālā piektdien pirmā iekļuva Nīderlande, kas ceturtdaļfinālā ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja pieckārtējo čempionvienību Brazīliju. Savukārt no amata tika atbrīvots līdzšinējais Brazīlijas izlases galvenais treneris Dunga.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu