"Ventspils" futbolisti triumfē "Triobet" Baltijas līgas turnīrā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - finālspēlē svētdien Latvijas klubs "Ventspils" ar rezultātu 4:3 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Lietuvas vienību Mariampoles "Sūduva".

Rezultātu mača 81.minūtē atklāja "Ventspils" kluba spēlētājs Aleksandrs Dedovs, bet jau spēles kompensācijas laika otrajā minūtē Ričards Benušis izlīdzināja rezultātu.

Mača papildlaikā sākumā laukumā dominēja "Ventspils" komanda. Vispirms 95.minūtē nigērietis Maikls Tukura ventspilniekus izvirzīja vadībā, bet trīs minūtes vēlāk Jurijs Žigajevs realizēja 11 metru soda sitienu un panāca 3:1 "Ventspils" labā. Tomēr "Sūduva" nepadevās un mača 113.minūtē Benušis vienus vārtus atguva, bet jau papildlaika beigās Andrus Urbšis izlīdzināja rezultātu.

Tikmēr pēcspēles 11 metru sitienu sērijā "Ventspils" komanda bija pārāka ar rezultātu 5:3, svinot uzvaru arī visā turnīrā.

Kā ziņots, šis mačs notika Lietuvas pilsētas Mariampoles jaunajā stadionā. Mariampoles stadions atklāts 2008.gada 6.jūlijā. Tā sākotnējā ietilpība bija 4500 vietas, kas pagājušā gada pavasarī pirms Lietuvas izlases spēles ar Rumāniju tika palielināta līdz 6250.

Jau ziņots, ka iepriekšējā čempionātā 2008.gadā finālspēle notika Rīgā, kurā Latvijas klubs "Skonto" ar 1:2 piekāpās Lietuvas komandai "Kaunas". Līdz ar to jūnijā tika pieņemts lēmums šogad izšķirošo spēli aizvadīt Lietuvā.

Pusfinālos "Sūduva" divu spēļu summā ar 4:2 pieveica Latvijas čempionvienību "Liepājas metalurgs", bet "Ventspils" ar 2:0 pārspēja Igaunijas vienību Tallinas "Flora".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu