Del Boske: Esam pelnījuši spēlēt pusfinālā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Vinsente del Boske pēc savas valstsvienības iekļūšanas Pasaules kausa izcīņas pusfinālā sestdien atzina, ka komanda ir pelnījusi tur spēlēt.

Kā ziņots, ceturtdaļfināla mačā pašreizējā Eiropas čempione Spānija ar rezultātu 1:0 pieveica Paragvaju. Uzvaras vārtus septiņas minūtes pirms mača beigām guva Davids Vilja, kuram tie bija jau piektie finālturnīrā.

"Mēs nespēlējām pietiekami labi un brīžiem zaudējām koncentrēšanos, taču arī Paragvaja nespēlēja pietiekami labi un mums izdevās viņus pieveikt. Domāju, ka esam pelnījuši spēlēt pusfinālā. Esam apmierināti, ka iekļuvām starp četrām labākajām komandām, un Spānijas futbolam tie ir labi laiki," izteicās del Boske.

Spānijas izlases pretiniece pusfinālā trešdien būs Vācija, kas sestdien ceturtdaļfinālā ar 4:0 sagrāva Argentīnu. Kā zināms, Spānija un Vācija pirms diviem gadiem tikās Eiropas čempionāta finālmačā un toreiz ar 1:0 uzvarēja pirmā.

"Mēs nebaidāmies no Vācijas, bet es domāju, ka viņi šobrīd spēlē vislabāk. Taču mēs esam stipri un pārliecināti par saviem spēkiem, tāpēc varam pieveikt ikvienu komandu, tostarp arī Vāciju," par pusfināla pretiniekiem izteicās del Boske.

Savukārt Paragvajas izlases galvenais treneris Gerardo Martino pēc mača atzina, ka komanda izdarīja visu, ko varēja. "Mums bija iespējas, taču diemžēl pusfinālā iekļuva Spānija, nevis Paragvaja. Tāds ir futbols. Es vēlos pateikties saviem spēlētājiem, kuri izdarīja visu, ko varēja, taču šoreiz mums nepaveicās."

Kā ziņots, otrā pusfinālā otrdien Urugvajas izlase cīnīsies ar Nīderlandi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu