Urugvajas izlases uzbrucējam Suaresam tikai viena mača diskvalifikācija (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Urugvajas futbola izlases uzbrucējam Luisam Suaresem piespriesta tikai vienas spēles diskvalifikācija, sestdien nolēma nolēmusi Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) disciplinārā komisija.

Tas nozīmē, ka Suaress nevarēs palīdzēt Urugvajai Pasaules kausa izcīņas pusfināla mačā ar Nīderlandes izlasi, bet gadījumā, ja Urugvaja iekļūs finālā, tad varēs palīdzēt saviem komandas biedriem.

Jau ziņots, ka Suaresa tīšā spēle ar roku glāba valstsvienību no zaudējuma piektdien Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā spēles pagarinājuma pēdējās sekundēs mačā ar Ganu.

Jau vēstīts, ka Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra pusfinālā piektdien pēc 40 gadu pārtraukuma iekļuva Urugvajas izlase, kas ceturtdaļfinālā dramatiskā mačā ar 4:2 (0:1, 1:1) pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Ganu.

Dramatiski notikumi risinājās jau papildlaika kompensācijas laikā. Vispirms Suaress saņēma sarkano kartīti, jo tīši ar rokām izsita bumbu no tukšiem vārtiem pēc Dominika Adijijā sitiena, taču Asamoā Gjans nespēja izmantot iespēju izraut Ganas izlasei uzvaru ar 11 metru soda sitienu, jo trāpīja pa vārtu pārliktni.

Pēcspēles 11 metru sitienu sērijā, kurā Urugvaja bija pārāka ar 4:2, par galveno varoni kļuva Muslera, kurš spēja atvairīt Adijijā un Džona Mensā sitienus, bet izšķirošos vārtus guva Sevastjans Avreu.

Pusfinālā 6.jūlijā Urugvajas izlase spēkosies ar Nīderlandi, kas ceturtdaļfinālā piektdien ar 2:1 pieveica pieckārtējo pasaules čempionvienību Brazīliju.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu