Lēvs: Tik daudz vārtus necerējām iesist (6)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Pirms spēles tāds vārtu birums bija neiedomājams," pēc savu futbolistu sagrāves pār Argentīnu Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā sestdien atzina Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs.

"Mēs parādījām izcilu sniegumu. Gūt četrus vārtus Argentīnai - tā jau ir klase. Mani futbolisti lieliski neitralizēja Lionelu Mesi, pat bez noteikumu pārkāpšanas. Otrajā puslaikā mēs vēl palielinājām ātrumus un spēlējām uzbrukuma futbolu," atzina Lēvs.

Tāpat Vācijas izlases galvenais treneris uzteica savus futbolistu par čempionu gara parādīšanu un to, ka viņš vienmēr ticējis un lepojies ar šo komandu.

"Viss notika fantastiski, ko lai te piebilst. Nevajag nevienu izcelt, šo uzvaru nopelnīja visa komanda," sajūsmu neslēpa Vācijas pirmo vārtu autors Tomass Millers.

Tikmēr Argentīnas izlases uzbrucējs Karloss Tevess norādīja, ka zaudējums ir liela vilšanās: "Ir sāpīgi. Mēs zinājām, ka būs sarežģīti un vācieši mums neļaus izvērsties. Mēs vienkārši neguvām vārtus."

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pusfinālā sestdien iekļuva arī Vācijas izlase, kas ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 4:0 (1:0) sagrāva Djego Maradonas trenētos Argentīnas futbolistus.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Miroslavs Kloze, bet pa vieniem Millers un Arne Frīdrihs.

Sestdien notiks vēl viena Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā ceturtdaļfināla spēle. Plkst.21.30 Johannesburgā laukumā dosies Spānijas un Paragvajas valstsvienības un tieši šī dueļa uzvarētāja būs Vācijas izlases pretiniece pusfinālā trešdien.

Kā ziņots, pirmās divas ceturtdaļfināla spēles notika piektdien. Pirmajā no tām Nīderlandes izlase ar 2:1 pieveica pieckārtējo pasaules čempionvienību Brazīliju, bet pēc tam Urugvaja dramatiskā mačā ar 4:2 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Ganas izlasi. Pusfināla mačs starp Nīderlandi un Urugvaju notiks otrdien.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu