Tavaress: Suaress reaģēja instinktīvi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Urugvajas futbola izlases galvenais treneris Oskars Tavaress pēc dramatiskās uzvaras Pasaules kausa izcīņas spēlē pār Ganu nevēlējās savas komandas uzbrucēja Luisa Suaresa spēli ar roku nosaukt par krāpšanos.

Ganas izlasei mača papildlaika kompensācijas laikā bija lieliska iespēja izraut uzvaru, tomēr Asamoā Gjans nespēja realizēt 11 metru soda sitienu pēc tam, kad Suaress par spēli ar roku soda laukumā tika noraidīts.

''Kad soda laukumā nospēlē ar roku, tad spēlētājam piešķir sarkano kartiņu, tādēļ teikt, ka mēs krāpāmies nebūtu pareizi. Jā, viņš nospēlēja ar roku, taču tā nav krāpšanās,'' teica Tavaress.

''Domāju, ka tas notika instinktīvi. Spēlētājs instinktīvi noreaģēja, par ko tika noraidīts un izlaidīs nākamo spēli. Ko vēl jūs vēlaties?''

''Esmu ļoti emocionāli noskaņots. Mēs nenospēlējām labi, taču tikām tālāk. Spēlētāji ir ļoti spēcīgi, ar lielisku komandas garu. Mums ir maz laika, lai sagatavotos spēlei ar Nīderlandi, taču mēs spēlēsim uz uzvaru,'' par gaidāmo pusfināla spēli izteicās Urugvajas treneris.

Tikmēr Ganas izlases galvenais treneris Milovans Rajevacs nespēja aptvert notikušo, tomēr augstsirdīgi apsveica pretiniekus ar uzvaru, vēsta ESPN.

''Nav tādu vārdu, lai pateiktu, kā mēs jūtamies. Šis notikums parādīja sporta netaisnību, taču es apsveicu Urugvaju. Viņiem paveicās. Tāds ir futbols. Esmu ļoti lepns. Mēs sasniedzām lielisku rezultātu, un visa Āfrika mūs atbalstīja. Mēs nebijām pelnījuši zaudēt šādi, tādēļ ir grūti par to runāt.''

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra pusfinālā piektdien pēc 40 gadu pārtraukuma iekļuva Urugvajas izlase, kas ceturtdaļfinālā dramatiskā mačā ar 4:2 (0:1, 1:1) pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Ganu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu