Dunga atkāpsies no Brazīlijas izlases galvenā trenera amata

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas izlases galvenais treneris Dunga pēc savu futbolistu izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas finālturnīra atklājis, ka atkāpsies no amata pienākumu pildīšanas.

"Kad kļuvu par treneri, zināju, ka amatā būšu tikai četrus gadus. Tomēr šajā laikā es biju ļoti laimīgs un lepojos ar saviem futbolistiem. Mēs visi esam atbildīgi par šo zaudējumu, bet vislielākā atbildība jāuzņemas man," norādīja Dunga.

"Esam ļoti apbēdināti, mēs to negaidījām," pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra atzina Dunga.

"Zinājām, ka spēle izvērtīsies ļoti smaga, pat delikāta. Pirmajā puslaikā mēs spēlējām labāk nekā otrajā. Tad pazaudējām spēles ritmu, nebijām pietiekami labi koncentrējušies visām 90 minūtēm, bet Pasaules kausa spēlēs tā nevar. Šajā līmenī visu izšķir mazas nianses," sacīja slavenais treneris.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra pusfinālā piektdien pirmā iekļuva Nīderlande, kas ceturtdaļfinālā ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja pieckārtējo čempionvienību Brazīliju.

Uzvarētāju labā vārtus guva Snaijders un brazīlietis Felipe Melu, kurš raidīja bumbu savos vārtos. Brazīlijas izlasē izcēlās Robinju.

Pusfinālā Nīderlandes izlases pretinieki būs Urugvajas un Ganas ceturtdaļfināla dueļa uzvarētāji. Šis mačs notiks piektdien plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Dunga bija Brazīlijas izlases kapteinis, kad tā 1994.gadā kļuva par pasaules čempioni, bet valstsvienību trenēja kopš 2006.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu