Aņisins: Omska ir pēdējie lauki (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Maskavas «Dinamo» komandas uzbrucējs Mihails Aņisins veltījis skarbu kritiku Omskas «Avangard» līdzjutējiem. Tas noticis pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas septītās finālspēles, kurā ar 1:0 uzvarēja «Dinamo» hokejisti, kļūstot par 2011./2012. gada čempioniem.

«Pagaidām visu grūti aptvert, jo pārāk daudz emociju,» Aņisins citēts «sports.ru» mājas lapā. «Paldies līdzjutējiem, mēs esam pirmie - čempioni. Vēl nezinu, kā mēs uzvaru atzīmēsim. Zinu, ka esam pirmie.»

Viņš pateicās arī savam bijušajam klubam Čehovas «Vitjaz». «Paldies visiem, kuri mums ticēja. Īpašs paldies mūsu uzticīgākajiem līdzjutējiem. Milzīgs paldies arī «Vitjaz» komandai, kas šajā sērijā fanoja par mums. Paldies mūsu «policistiem».»

Tikmēr skarbus vārdus viņš veltīja Omskai. «Omska? Omska ir pēdējie lauki, kas mūs izsvilpa un meta laukumā monētas. Vēlreiz viņus vajadzētu sakaut. Ja nevēlaties, lai jūs sakauj - sitiet pirmie. Tā ir mūsu, čehoviešu, devīze. Viņi ir sasisti, bet mēs - čempioni,» sacīja Aņisins.

TVNET jau vēstīja, ka KHL finālsērijā līdz četrām uzvarām 4-3 panākumu guva Maskavas «Dinamo», pirmo reizi kļūstot par čempionvienību.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu