«Bayern» aizraujošā cīņā iekļūst UEFA Čempionu līgas finālā (6)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

UEFA Čempionu līgas finālā ceturtdien iekļuva Vācijas vienība Minhenes «Bayern», kas aizraujošā pusfināla atbildes cīņā izbraukumā ar rezultātu 1:2 pēc pamatlaika piekāpās spāņu Madrides «Real». Abu komandu pirmā spēle noslēdzās ar tieši tādu pašu rezultātu, tāpēc uzvarētāju nācās noskaidrot papildlaikā, vēlāk pēcspēles sitienu sērijā, kurā pārāka 3:1 izrādījās Vācijas komanda.

Spēles pamatlaikā divus vārtus (6' p, 14') «Real» rindās guva portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, bet uzvarētājiem 27. minūtē precīzi sita nīderlandietis Arjens Robens, realizējot 11. metru soda sitienu.

Uzvaru pēcspēles sitienu sērijā Bavārijas vienībai nodrošināja Bastiana Švainštaigera precīzais raidījums.

Mača pamatlaikā rezultātu jau sestajā minūtē atklāja «Real» komandas portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš realizēja 11 metru soda sitienu, bet pēc astoņām minūtēm Ronaldu bija precīzs vēlreiz un dubultoja laukuma saimnieku pārsvaru.

Turpinājumā «Bayern» komanda izniekoja pāris teicamu iespēju gūt vārtus, tomēr 27. minūtē Arjens Robens realizēja 11 metru soda sitienu, panākot neizšķirtu divu spēļu summā. Ar šādu rezultātu 2:1 arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrajā puslaikā abām komandām bija vairākas iespējas gūt vārtus, taču tas nenotika un cīņa turpinājās papildlaikā, kurā vienības nevēlējās lieki riskēt un spēlēja piesardzīgi. Arī pagarinājumā vārti netika gūti, tāpēc mača liktenis bija jāizšķir pēcspēles 11 metru sitienu sērijai.

11 metru sitienos «Bayern» rindās precīzi sita Davids Alaba, Mario Gomess un Bastians Švainštaigers, bet «Real» komandas labā vienīgos vārtus guva Ksavi Alonso.

Finālā, kas notiks Minhenē, «Bayern» futbolisti spēkiem mērosies ar Anglijas klubu Londonas «Chelsea».

Abu klubu pirmajā mačā 2:1 savā laukumā uzvarēja «Bayern» futbolisti.

TVNET jau ziņoja, ka otrdien finālā iekļuva Londonas «Chelsea» komanda no Anglijas, kas pusfinālā divu spēļu summā 3:2 pieveica pagājušā gada čempionvienību «Barcelona».

1/4 finālā «Bayern» komanda divu spēļu summā 4:0 uzvarēja Marseļas «Olympique» (Francija), bet «Real» ar rezultātu 8:2 sagrāva Nikosijas APOEL no Kipras.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 19. maijā Minhenē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu