Naglis izcīna otro vietu "Riga Baja" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Buivids

Rallijreidā "Riga Baja" ar labāko Latvijas un Krievijas sportistu līdzdalību sestdien Madonas apkārtnē par uzvarētāju kļuva Krievijas sportists Boriss Gadasins, bet otro vietu izcīnīja Latvijas ātrākais pilots Jānis Naglis kopā ar dēlu Jāni Nagli junioru ("RE autoklubs").

Kā TVNET informēja "Riga Baja" preses sekretārs Renārs Buivids, "Riga Baja" vienlaicīgi bija Latvijas rallijreida čempionāta un Krievijas rallijreida čempionāta ceturtais posms. Tieši Madonā kļuva zināms Krievijas čempions. Uz šo titulu absolūtajā ieskaitē pretendēja uzreiz trīs braucēji, bet izredzes izcīnīt medaļas bija kopumā pieciem pilotiem. Lai arī "Riga Baja" tika izcīnīta tikai trešā vieta, taču par Krievijas čempionu šogad kļuva Aleksandrs Miroņenko ("Nissan Frontier").

Par "Riga Baja" čempionu kļuva "G-Force Motorsport" komandas braucējs Boriss Gadasins ar "Nissan Pick Up". Viņš tuvāko sekotāju Nagli finišā apsteidza par sešām minūtēm un 30 sekundēm. Trešo vietu absolūtajā vērtējumā izcīnīja vēl viens "T1" klases pārstāvis Miroņenko.

Pirmo vietu "RS" klasē izcīnīja Latvijas autosportists Toms Brants ar "Mitsubishi Pajero EVO", šajā ieskaitē apsteidzot divus "OSCar" braucējus - Andri Feldmani un Guntaru Laugali.

Piektdien uz starta Madonas centrā izgāja 27 ekipāžas, ieskaitot astoņas ar Latvijas braucējiem. Otrās dienas starta sarakstā bija tikai 25 automašīnas, bet finišu sasniedza 19 no tām.

Latvijas čempionāta uzvarētāji kļūs zināmi oktobrī, kad Skrundā ieplānotais pēdējais posms "Mustangs".

"Riga Baja" absolūtais kopvērtējums

1. Boriss Gadasins (Krievija, "Nissan") T1 3.47:36

2. Jānis Naglis (Latvija, "Mitsubishi") T1 +6:30

3. Aleksandrs Miroņenko (Krievija, "Nissan") T1 +11:03

4. Toms Brants (Latvija, "Mitsubishi") RS +14:39

5. Iļja Kuzņecovs (Krievija, "Mitsubishi") T1 +16:55

6. Andris Feldmanis (Latvija, "OSCar") RS +30:25

7. Guntars Laugalis (Latvija, "Mitsubishi") RS +40:23

8. Jānis Āzis (Latvija, "OSCar") T1 +44:32

9. Raivis Zeltiņš (Latvija, "Mitsubishi") RS +48:17

10. Jevgeņijs Batajevs (Krievija, "UAZ") N +52:12

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu