Braiants: Lieliski, ka pārspējām tieši viņus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā Losandželosas ''Lakers'' līderis Kobe Braiants atzīmēja, ka ir ļoti patīkami uzvarēt tieši Bostonas ''Celtics'' vienību.

''Šis moments ir ļoti patīkams, jo pārspējām tieši viņus. Uzvara bija smaga. Es ļoti to vēlējos, taču nereti ir tā, ka ļoti kārotas lietas mēdz aizslīdēt prom no tevis. Šoreiz komandas biedri man  palīdzēja,'' teica finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Braients.

Tikmēr Losandželosas ''Lakers'' galvenais treneris Fils Džeksons, kurš kopā ar komandu izcīnīja piekto čempionu titulu, norādīja, ka viņš vēl nav izlēmis par savu nākotni. ''Vispirms man jāievelk elpa. Man nepieciešams laiks, lai par to padomātu. Tas bija lieliski. Tagad nedēļas laikā domāju pieņemt lēmumu.''

''Viņš [Džeksons] zina, cik ļoti vēlos, lai viņš paliktu,'' Braiants pat nepieļauj domu, ka nopelniem bagātais treneris varētu neturpināt strādāt ar ''Lakers''.

Tikmēr Bostonas vienības galvenais treneris Doks Riverss atzina, ka pretinieki bija ļoti spēcīgi, taču tas nemazina zaudējuma rūgtumu, ziņo ESPN.  

''Darījām visu iespējamo, lai uzvarētu un mums bija tāda iespēja, taču šoreiz nenotika pēc mūsu scenārija. Nedomāju, ka mums pietrūka spēka. Vienkārši veiksme nebija mūsu pusē,'' atzina ''Celtics'' spēlētājs Rejs Allens.

Jau ziņots, ka otro gadu pēc kārtas NBA čempionātā triumfēja Losandželosas ''Lakers'' komanda, kura sērijā ar 4-3 pārspēja ''Celtics''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu