Seši Krievijas sportisti pieķerti dopinga lietošanā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Dopinga lietošanā pieķerti seši Krievijas sportisti, kuriem vismaz uz laiku liegta dalība sacensībās, pirmdien paziņoja Krievijas Antidopinga aģentūra (RUSADA).

Zīmīgi, ka pieci no sešiem sportistiem pārstāv spēka sporta veidus, bet viens no pieķertajiem ir kalnu slēpotājs.

Pozitīvas dopinga analīzes uzrādījusi svarcēlāja Olga Golovanova, kā arī pauerliftinga pārstāvji Madina Mstjeva, Olga Tihomirova, Olga Nasonova un Andrejs Kočetovs.

Savukārt pieķertais kalnu slēpotājs ir Andrejs Bistrovs, kurš ir šā gada Krievijas vicečempions nobrauciena un supergiganta disciplīnās.

Visiem sportistiem ir tiesības pieprasīt B provju izpēti.

Jāizceļ, ka vēl pavisam nesen uz termiņiem no diviem līdz pat desmit gadiem par dopinga lietošanu tika diskvalificēti četri Krievijas smagatlēti.

Jau ziņots, ka šonedēļ atklātībā nākusi informācija, ka dopinga lietošanā pieķerts arī Krievijas riteņbraucējs Deniss Gaļimzjanovs, kurš ir latvieša Gata Smukuļa komandas biedrs ambiciozajā Krievijas vienībā «Katjuša».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu