Ar 100 metru stafetes skrējienu atzīmēs 100 dienas līdz Londonas Olimpiādei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18.aprīlī Lielbritānijas vēstniecības visā pasaulē organizē sacensības 100 metru distancē, lai atzīmētu 100 dienas līdz Londonas olimpiskajām spēlēm, informē Lielbritānijas vēstniecība Latvijā, TVNET informē Lielbritānijas vēstniecība Latvijā.

Stafetē piedalīsies skolu jaunieši (7.-8. klases), Latvijas olimpieši, LOK un Lielbritānijas vēstniecības pārstāvji un viesi.

Stafeti vadīs Latvijas Olimpiešu kluba prezidents Raimonds Bergmanis, bet starta signālu dos LR Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis. Piedalīsies Saeimas Sporta Apakškomisijas priekšsēdētājs un triju olimpisko medaļu īpašnieks kanoe airēšanā Ivans Klementjevs, Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Endrjū Sopers, LOK prezidents Aldons Vrubļevskis, Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, kamaniņu braucēja Maija Tīruma, smaiļotājs Krists Straume un citi esošie un topošie olimpieši.

V.Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijas un Rīgas 49.vidusskolas skolēni pārstāvēs Latvijas jauniešus. V.Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijas komanda bija pirmā, kas pieteicās dalībai konkursā Olimpiskais ekobuss Londona 2012 (http://www.draugiem.lv/olimpiade). Kopā ar jauniešiem startēs Latvijas Gada balvas sportā 2011 nominācijas Gada sporta skolotāja laureāte Anželika Šilberga, kura vasarā apmeklēs Londonas Olimpiskās spēles.

Pēc stafetes dalībnieki un līdzjutēji piedalīsies Zaļās Olimpiskās Rokasgrāmatas atvēršanā (LOK izdevums bērniem par dabai draudzīgām iniciatīvām olimpiskajā kustībā).

Stafete un Zaļās Olimpiskās Rokasgrāmatas atvēršana notiks Rīgas 49.vidusskolas sporta kompleksā, 18.aprīlī no plkst. 14:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu