«Liepājas metalurgu» neapmierina sadarbība ar Rīgas «Dinamo» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Varētu pārtrūkt Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) kluba «Liepājas metalurgs» sadarbība ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas «Dinamo», laikrakstam «Diena» atklājis Liepājas vienības direktors Mihails Vasiļonoks.

«Sezonas sākumā iespēlējām vadošo uzbrucēju trijnieku ar Miku Indraši, Jāni Straupi un Juri Upīti. Pirms gadu mijas Indraši un Upīti izsauca uz «Dinamo», kas bija tikai loģiski,» skaidroja Vasiļonoks.

«Tomēr, mums par pārsteigumu, abi spēlētāji pēc tam neatgriezās Liepājā, bet tika nosūtīti uz «Rīgas» komandu Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL),» atklāja Vasiļonoks.

«Mums skaidroja, ka tas darīts ar nolūku, lai «Rīga» iekļūtu MHL izslēgšanas stadijā, bet mēs taču arī tajā cīnījāmies par «play-off».»

Līdz ar to Vasiļonoks lika noprast, ka «Liepājas metalurgs» nav apmierināts ar līdzšinējo sadarbību, tādēļ nav zināms, vai nākotnē abas vienības atkal varētu sastrādāties.

Tāpat Vasiļonoks arī skaidroja, ka viņam nekas nav zināms par «Liepājas metalurga» komandas pārcelšanos uz Krievijas augstāko hokeja līgu (VHL).

Šajā sezonā «Liepājas metalurgs» BAČ iekļuva izslēgšanas turnīrā, bet tajā izstājās jau pirmajā kārtā. Savukārt Latvijas čempionātā Liepājnieki finālā ar 4-1 sērijā apspēlēja «Ozolniekus/Monarch», kļūstot par valsts čempioniem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu