Nīderlandes treneris: Pirmā spēle Pasaules kausā vienmēr ir grūta

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Berts van Marvijks pēc savas komandas pirmās uzvaras Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā atzina, ka pirmais mačs šādā turnīrā vienmēr ir grūts.

Pievienota ''Studio Imagine'' fotogrāfa Renāra Kora fotoreportāža.

Kā ziņots, pirmdien notikušajā E apakšgrupas pirmās kārtas spēlē Nīderlandes izlase ar rezultātu 2:0 (0:0) pieveica Dāniju. Šajā mačā otrā puslaika sākumā Dānijas izlases aizsargs Simons Busks Poulsens bumbu sita savos vārtos, bet mača 85.minūtē Dirks Kujts dubultoja Nīderlandes valstsvienības pārsvaru.

"Pirmā puslaika beigās mēs spēlējām ļoti slikti. Taču mums izdevās pārbaudīt, uz ko esam spējīgi. Pirmais mačs Pasaules kausa izcīņā vienmēr ir grūts, turklāt Dānija labi spēlē aizsardzībā," pastāstīja van Marvijks.

"Mēs parādījām, ka mākam spēlēt futbolu, taču varējām izdarīt vēl vairāk," piebilda Nīderlandes izlases galvenais treneris.

Tikmēr Dānijas valstsvienības galvenais treneris Mortens Olsens izteicās, ka Buska Poulsena savos vārtos raidītā bumba bija kā auksta duša. "Mums bija jāgūst vārti, jo ļoti labi noturējām pretinieku, tāpēc muļķīgi zaudētie pirmie vārti mums bija auksta duša."

Olsens piebilda, ka uzbrucējam Niklasam Bendtneram aizvadītajā mačā nebija jāspēlē. "Svētdien vakarā uzzinājām, ka laukumā nevarēs doties Jons Dāls Tomasons, tāpēc man nācās ieviest korekcijas sastāvā. Spēlētājiem spēka pietika 60 minūtēm, tomēr mums vēl ir divas spēles," teica Olsens.

Nākamajos E apakšgrupas mačos 19.jūnijā Nīderlande tiksies ar Japānu, bet Dānijas izlase spēkosies ar Kamerūnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu